Golf postaja tudi v Sloveniji eden izmed najpopularnejših rekreativnih športov, ki je cenovno vedno bolj dostopen. Golf postavlja pred ostale športe predvsem to, da ga lahko igrate sami ali v družbi, z družino, prijatelji ali poslovnimi partnernji. Ne glede s kom ga igrate vedno tekmujete proti samemu sebi. Pridružite se nam v svetu golfa ali pa naj golf postane kar vaš način življenja.

Pri učenju novega je ponavadi največja težava kje začeti. Za vas smo pripravili več različnih tečajev, kjer bo vsak lahko našel nekaj zase. Predvsem pa so zasnovani tako, da lahko usmerjamo golfiste na vseh stopnjah znanja.

ŠOLA GOLFA ZA ZAČETNIKE

V sodelovanju z Golf Zvezo Slovenije organiziramo v okviru projekta Slovenija igra golf začetni tečaj golfa. Tečaj obsega 2 uri teoretičnega spoznavanja pravil igre golfa, 8 ur praktične vadbe različnih elementov igre golfa, zaključi pa se z igro na golf igrišču (9 lukenj). Z opravljenim tečajem za začetnike dobijo udeleženci pravico do igre na vseh golf igriščih.

ŠOLA GOLFA ZA GOLFISTE

Svojo igro golfa lahko izpopolnjujemo na igrišču, vendar pa lahko do željene igre golfa traja veliko dlje, saj sami pri sebi težko prepoznamo napake oziroma priložnosti, kako izboljšati držo, nadzor nad gibanjem telesa in natančnost udarcev. Zato za vse tiste, ki želijo doseči naslednjo stopnjo v igri golfa, organiziramo tečaje, katerih program prilagodimo željam posameznika oziroma skupine.

 

VAS ZANIMA? IZPOLNITE OBRAZEC ZA PRIJAVO.

PRIJAVA V ŠOLO GOLFA za odrasle

    Sem že član golf klubaImam dovoljenje za igro - SIGŽelim se včlaniti v golf klub    Soglašam, da se moji podatki zbirajo, obdelujejo in objavljajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter dovoljujem objavo fotografij in posnetkov nastalih na treningih/turnirjih na socialnih omrežjih, v člankih spletnih in časopisnih medijev in spletni strani kluba ali šole golfa. Potrjujem, da so navedeni podatki točni in da bom plačila storitev redno opravljal v predvidenem roku oz. v nasprotnem primeru poravnal tudi morebitne zamudne obresti.
    DA