Šola golfa GOLFy usmerja največ pozornosti v razvoj golfa za otroke in mladino. S pomočjo strokovno usposobljenega kadra in kvalitetnimi programi za izvajanje šole golfa otroke vodimo skozi proces njihovega psihomotoričnega razvoja.

V začetnih stopnjah učenja se otroci prek igre v prijetnem in družabnem okolju nevede naučijo vseh osnovnih potrebnih veščin, ki so dobra popotnica za razvoj mladega športnika v kasnejšem obdobju otroka.


GOLFy – MALA ŠOLA GOLFA

Mala šola golfa je namenjena vsem otrokom, ki bi se radi preko splošne funkcijske vadbe seznanili tudi z golfom. Vadba je predvidena za otroke od 3. do 6. leta starosti in je prilagojena njihovim sposobnostim. Poudarek je na splošni telesni vadbi, ki spodbuja zdrav razvoj otroka, njegove motorike in koordinacije gibov. Program je poln zabavnih iger in animacij preko katerih otroci krepijo tudi socialne veščine. Vse to pa dosežejo preko spoznavanja igre golfa. Pridobljeno znanje bo odlična osnova za nadaljevalne programe.

VAS ZANIMA? IZPOLNITE OBRAZEC ZA PRIJAVO V MALO ŠOLO GOLFA.

GOLFy OŠ – rekreacija – prvi koraki v golf

GOLFy v osnovnih šolah se izvaja enkrat tedensko v obsegu 45 minut v telovadnicah šol ali centru GOLFyCity. Predvidena je za učence od 5. do 10. leta starosti. Lahko pa se pridružijo tudi učenci višjih razredov. Otroci, ki se vključijo v dejavnost, imajo priložnost spoznati golfsko igro. S pomočjo prilagojene dvoranske opreme se lahko otroci naučijo praktično vseh elementov igre golfa. Poleg učenja golfa dajemo zelo velik poudarek na SPLOŠEN MOTORIČEN RAZVOJ OTROKA. Preko igre in različnih motoričnih vaj otroci nevede spoznavajo elemente golfske igre. S sodelovanjem v GOLFy ligi spremljajo svoj napredek v golfu in tekmujejo s svojimi vrstniki znotraj skupine in drugih šol.

Vadba poteka od OKTOBRA do APRILA v telovadnicah šol oz. centru GOLFyCity v Ločni (NM)  OSNOVNIH ŠOL ali v centru GOLFyCity ob RAZLIČNIH TERMINIH.

VAS ZANIMA? IZPOLNITE OBRAZEC ZA PRIJAVO V KLUBSKO VADBO ZA MLADINCE.

  Izberite igrišče na katerim bo vaš otrok obiskoval vadbo šole golfa v mesecu MAJU in JUNIJU
  Golf Grad OtočecBlato pri Trebnjem


  Soglašam, da moj otrok obiskuje šolo golfa in se zavezujem, da bom poravnal redne mesečne obveznosti.
  Strinjam se, da se moji in otrokovi podatki uporabijo za namene informiranja v povezavi z golf šolo in dogodki povezanimi z golfom, ki jih (so)organizira GOLFy d.o.o. Podjetje GOLFy d.o.o. se zavezuje, da bo varstvo osebnih podatkov zagotovljeno v skladu s splošno uredbo za varovanje podatkov - GDPR.
  Dovoljujem tudi objavo fotografij in posnetkov nastalih na treningih/turnirjih na socialnih omrežjih, v člankih spletnih in časopisnih medijev in spletni strani kluba ali šole golfa.
  Potrjujem, da so navedeni podatki točni in da bom plačila storitev redno poravnal v predvidenem roku oz. v nasprotnem primeru poravnal tudi morebitne zamudne obresti.
  Soglašam, da moj otrok sodeluje na tekmovanju Liga GOLFy, ki bo organizirana v sklopu vadbe in na finalu (1 tekma) ter dovoljujem objavo rezultatov oz. dosežkov otroka na spletni strani tekmovanja.

  DA  KLUBSKA VADBA za otroke

  V klubsko vadbo so vključeni otroci od 7. do 16. leta starosti. Trenutno se izvaja vadba enkrat tedensko po dve uri. V jesenskem in spomladanskem delu leta se vadba izvaja na klubskem vadišču in igrišču. V zimskem delu leta se preselimo v notranji vadbeni center, kjer treniramo golfske elemente, izboljšujemo motoriko in kondicijo.

  V skupino se lahko vključijo tako začetniki kot tudi otroci s predznanjem, saj delo prilagodimo sposobnostim in predznanju posameznika.

  VAS ZANIMA? IZPOLNITE OBRAZEC ZA PRIJAVO V KLUBSKO VADBO ZA OTROKE.

  KLUBSKA VADBA za mladince

  Ta vadba je namenjena za mladice od 16. leta dalje, lahko pa se vključijo tudi mlajši golfisti. Vadba je sestavljena iz individualnega in skupinskega treninga s ciljem izboljšati nadzor gibanja telesa, natančnost udarcev in koncentracijo. Mladi golfisti, ki obiskujejo klubsko vadbo, pridobijo dovolj znanja in izkušenj, da lahko svojo pot nadaljujejo kot profesionalni golfisti.

  VAS ZANIMA? IZPOLNITE OBRAZEC ZA PRIJAVO V KLUBSKO VADBO ZA MLADINCE.

   Izberite klub v katerem želite obiskovati izbrano dejavnost:
   Golf klub Grad OtočecGolf & Country club Trebnje

   Za malo šolo golfa ni potrebno izbrati kluba. Izvaja se trenutno samo v Novem mestu v Centru GOLFyCity.


   Soglašam, da moj otrok obiskuje šolo golfa in se zavezujem, da bom poravnal redne mesečne obveznosti. Hkrati soglašam, da se moji in otrokovi podatki zbirajo, obdelujejo in objavljajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter dovoljujem objavo fotografij in posnetkov nastalih na treningih/turnirjih na socialnih omrežjih, v člankih spletnih in časopisnih medijev in spletni strani kluba ali šole golfa. Hkrati soglašam, da otrok sodeluje na tekmovanju Liga GOLFy, ki bo organizirana v sklopu vadbe in na finalu (1 tekma) ter dovoljujem objavo rezultatov oz. dosežkov otroka na spletni strani tekmovanja. Potrjujem, da so navedeni podatki točni in da bom plačila storitev redno opravljal v predvidenem roku oz. v nasprotnem primeru poravnal tudi morebitne zamudne obresti.

   DA