Počitniške delavnice PLEZANJA in GOLFA v NOVEM MESTU

GOLFy šola golfa in Frikšn balvanski plezalni center organizirata poletne delavnice za otroke stare med 6 in 15 let, ki si želijo plezanja in golfa. Delavnice so primerne za otroke z različnim (pred) znanjem plezanja in golfa (tudi za začetnike).

Pri učenju plezanja se bodo otroci spoznali z balvanskim plezanjem in plezanjem težavnosti, kjer se plezalca varuje z vrha smeri. Med učenjem plezanja bo poudarek predvsem na varnosti pri plezanju.

Pri učenju golfa se bodo otroci naučili osnov igre golfa, tisti s predznanjem pa bodo lahko izpopolnili svoje veščine in tako napredovali v tehniki in igri.

Poleg plezanja in igre golfa bomo delavnice popestrili tudi z drugimi družabnimi, športnimi in ustvarjalnimi aktivnostmi. Delavnice bomo izvajali v Novem mestu, in sicer v Balvanskem plezalnem centru Frikšn na Košenicah in Golfy centru v Ločni. Na željo udeležencev poletnih delavnic in privolitvijo staršev bomo proti koncu posameznega tedna delavnic organizirali piknik na golf igrišču Blato pri Trebnjem, kjer se bodo lahko mladi golfisti preizkusili v kratki igri golfa. Seveda pa bomo kakšen izziv pripravili tudi za starše.

GOLFy Kamp s šolo JAHANJA v TREBNJEM

V terminu od 22.8. do 26.8. 2022 smo na golf igrišču Blato pri Trebnjem za otroke, stare med 6 in 15 let, pripravili GOLFy kamp s posebno kombinacijo šole golfa in šole jahanja. Kamp je primeren za otroke z različnim znanjem golfa in jahanja in bo potekal celodnevno z možnostjo spanja v taboru s šotori.

V okviru šole jahanja bodo otroci spoznali življenje konj, jahalno opremo in osnove jahanja. Pri učenju golfa pa se bodo otroci naučili osnov igre golfa, tisti s predznanjem pa bodo lahko izpopolnili svoje veščine in tako napredovali v tehniki in igri. Hkrati bodo razvijali psiho-motorične sposobnosti, krepili delovne navade, se navajali na timsko in samostojno delo ter se družili in zabavali z vrstniki. Poskrbeli bomo, da bodo tedni, ki jih bodo vaši otroci preživeli v varstvu strokovno usposobljenega kadra, nekaj posebnega in prepričani smo, da bo preživetje teh tednov za vaše otroke nepozabno.

Proti koncu kampa bomo organizirali tudi piknik s starši. Namen je, da se mladi golfisti pomerijo s starši v kratki igri golfa ter da se v prijetnem okolju z vonjem po pečeni koruzi družimo.

Plan

(Price)

Email Previews

Builder

Page Testing

Interactive Testing

Spam Filter Tests

500,000 Tracking Opens

2 Users Free

Your Text

Termin A

27.6. - 1.7.2022

199 €*

cena velja za predprijavo do 13.6.2022

Učenje in treniranje golfa in plezanja

Različne športne in ustvarjalne aktivnosti

Primerno tudi za začetnike

5 dni zabave in učenja v nevsakdanjem okolju

Zaključni turnir za udeležence

Malica in kosilo vključena v ceno

20 € popusta za drugega otroka

REDNA CENA: 220 €

Termin B

22.8. - 26.8.2022

229 €*

cena velja za predprijavo do 8.8.2021

Učenje in treniranje golfa in jahanja

Različne športne in ustvarjalne aktivnosti

Primerno tudi za začetnike

Taborenje in možnost spanja v šotorih vse dni z družabnimi večeri

5 dni v naravi z robinzonskim pridihom

Prehrana in bivanje vključeno v ceno

20 € popusta za drugega otroka

REDNA CENA: 250 €

Termin C

29.8. - 31.8.2022


120 €*

cena velja za predprijavo do 15.8.2021

Učenje in treniranje golfa in plezanja

Različne športne in ustvarjalne aktivnosti

Primerno tudi za začetnike

5 dni zabave in učenja v nevsakdanjem okolju

Zaključni turnir za udeležence

Malica in kosilo vključena v ceno

12 € popusta za drugega otroka

REDNA CENA: 132 €

*cena velja za predprijavo in plačilo do navedenega datuma. Program dejavnosti je predviden in se lahko spremeni iz objektivnih razlogov. Cena velja za minimalno 10 udeležencev v terminu A, B in C. V primeru manjšega števila prijav se program in cena lahko spremenita.