Čas počitnic je verjetno najtežje pričakovano obdobje za otroke. To je čas, ko lahko otroci za nekaj časa odložijo učbenike in zvezke ter se prepustijo radostim, ki jih počitnice lahko ponujajo. Za starše pa lahko čas počitnic predstavlja velik organizacijski napor, saj je potrebno zagotoviti počitniško varstvo mlajših otrok. V Novem mestu v centru GOLFyCity smo za otroke pripravili počitniške delavnice s športnimi in ustvarjalnimi vsebinami ter tedenske programe z vsebinami učenja golfa in s pestrim dodatnim programom.

GOLFy KAMP ZA OTROKE

Golf kampe bomo izvajali na dveh lokacijah: na igrišču Golf Grad Otočec in Blato pri Trebnjem. Poleg poučevanja golfa, bomo otroke seznanili še z drugimi športi (tenis, plavanje, igre z žogo, učenje različnih spretnosti v pustolovksem parku, jahanje). Za najbolj pogumne udeležence bomo pripravili pravi tabor s šotori, v katerih bodo prespali po prijetnem večeru ob tabornem ognju.

AVGUST 2021: V termin od 16. do 20.8.2021 smo na golf igrišču Blato pri Trebnjem za vas pripravili posebno kombinacijo ŠOLE GOLFA in ŠOLE JAHANJA. Kamp bo potekal celodnevno z možnostjo spanja v taboru s šotori.

PROGRAM PRIJAVA    Soglašam, da se moj otrok udeleži izbranega programa in se zavezujem, da bom poravnal redne mesečne obveznosti.
    Strinjam se, da se moji in otrokovi podatki uporabijo za namene informiranja v povezavi z šolo golfa in dogodki povezanimi z golfom, ki jih (so)organizira GOLFy d.o.o. Podjetje GOLFy d.o.o. se zavezuje, da bo varstvo osebnih podatkov zagotovljeno v skladu s splošno uredbo za varovanje podatkov - GDPR.
    Dovoljujem objavo fotografij in posnetkov nastalih v času trajanja izbranega programa na socialnih omrežjih, v člankih spletnih in časopisnih medijev in spletni strani golf kluba ali šole golfa.
    Potrjujem, da so navedeni podatki točni in da bom plačila storitev redno poravnal v predvidenem roku oz. v nasprotnem primeru poravnal tudi morebitne zamudne obresti.


    DA