Čas počitnic je verjetno najtežje pričakovano obdobje za otroke. To je čas, ko lahko otroci za nekaj časa odložijo učbenike in zvezke ter se prepustijo radostim, ki jih počitnice lahko ponujajo. Za starše pa lahko čas počitnic predstavlja velik organizacijski napor, saj je potrebno zagotoviti počitniško varstvo mlajših otrok. V GOLFy šoli golfa smo v sodelovanju s Frikšn balvanskim plezalnim centrom iz Novega mesta pripravili počitniške delavnice s poudarkom na učenju golfa in plezanja, v sodelovanju z jahalno šolo Marn na Blatu pri Trebnjem pa kamp šole golfa in jahanja. 

POČITNIŠKE DELAVNICE PLEZANJA IN GOLFA V NOVEM MESTU

GOLFy šola golfa in Frikšn balvanski plezalni center organizirata poletne delavnice v Novem mestu za otroke stare med 6 in 15 let, ki si želijo plezanja in golfa. Delavnice bodo potekale od 27.6. do 1.7.2022 in od 29.8. do 31.8.2022 in so primerne za otroke z različnim (pred) znanjem plezanja in golfa (tudi za začetnike). Poleg plezanja in igre golfa bodo otroci razvijali psiho-motorične sposobnosti, krepili delovne navade, se navajali na timsko in samostojno delo ter se družili in zabavali z vrstniki. Delavnice bomo predvidoma vsak dan pričeli v Frikšn balvanskem plezalnem centru na Košenicah, zaključili pa v GOLFy centru v Ločni.  

GOLFy KAMP S ŠOLO JAHANJA V TREBNJEM

GOLFy kamp je postal že tradicionalni poletni kamp v Trebnjem, kamor se otroci zelo radi vračajo. Letos bo kamp potekal od 22.8. do 26.8.2022 in bo tako kot vsako leto do sedaj omogočal otrokom, da prespijo v taboru s šotori. Kamp je primeren za otroke stare med 6 in 15 let, ki si želijo taborniške izkušnje, hkrati pa si želijo spoznati golf in jahanje. Otroci bodo v okviru poletnega kampa imeli priložnost razvijati psiho-motorične sposobnosti, krepiti delovne navade, se navajati na timsko in samostojno delo ter se družiti in zabavati z vrstniki.

PROGRAM PRIJAVA